16 jul 2010, 12:12

Лила 

  Poesía » De amor
570 0 2

Червени линии в пространство

процепват въздуха синеещ.

Не мислейки за своето нахалство,

го превръщат лилавеещ.

 

Тъй цветен е отново и уханен,

че забравям пурпурното в мен.

Потапям се в блаженството лила

и махам мойте сиви очила.

 

Нюансите играят си със мен,

но цветът е силно откровен,

както никой досега

издига ме в лилавата дъга.

 

За първи път светът е див,

по-ярък, заслепяващ даже.

Влюбвам се във него тъй красив

и искам, шепнейки, да каже...

© marry Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??