30 ago 2007, 23:00

Лилии 

  Poesía
668 0 2
 

Те ухаят надгробно над мен

Знам! Ще ме пречистят.

Ще ме родят наново без греха у мен.

Ще ме поискат.


И аз-омърсена фея

Ще се давя в езеро- горчилка.

Тъй в бяла рокля във водата

тихо ще потъна в черна мътилка...

© Рая Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??