30.08.2007 г., 23:00 ч.

Лилии 

  Поезия
667 0 2
 

Те ухаят надгробно над мен

Знам! Ще ме пречистят.

Ще ме родят наново без греха у мен.

Ще ме поискат.


И аз-омърсена фея

Ще се давя в езеро- горчилка.

Тъй в бяла рокля във водата

тихо ще потъна в черна мътилка...

© Рая Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??