Aug 30, 2007, 11:00 PM

Лилии 

  Poetry
596 0 2
 

Те ухаят надгробно над мен

Знам! Ще ме пречистят.

Ще ме родят наново без греха у мен.

Ще ме поискат.


И аз-омърсена фея

Ще се давя в езеро- горчилка.

Тъй в бяла рокля във водата

тихо ще потъна в черна мътилка...

© Рая Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??