18 ene 2016, 18:47

лилии 

  Poesía » De amor
313 0 0

Живеят лилиите

в студената вода,

как не умират

в ледената самота?

Като тях съм бледа

и крехка в този

студен свят…

И умирам сред

шумна самота

на крачка може би

от любовта…

© Юлия Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??