18.01.2016 г., 18:47 ч.

лилии 

  Поезия » Любовна
312 0 0

Живеят лилиите

в студената вода,

как не умират

в ледената самота?

Като тях съм бледа

и крехка в този

студен свят…

И умирам сред

шумна самота

на крачка може би

от любовта…

© Юлия Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??