Изчерпан ли е вече лимитът ми на сълзи?
Пресъхнаха ли бавно женските очи?
След толкова изплакани надежди
превърнатото в лед сърце ще спре ли да боли?
Лимитът ми на чувства със скромни е залежи.
Способна ли съм още обич да даря?
След толкова изгубени копнежи
сломената душа ще мога ли да подаря?
Пределът на търпимост достигнат ли е вече?
Претръпна ли сразено моето сърце?
След толкова лъжи, в една се врече.
Ще може ли отново любов да призове?
Веси_Еси (Еси)
© Еси Todos los derechos reservados