20 mar 2013, 21:56

*Липса 20.03.2013 

  Poesía » De amor
412 0 0

Очите търсят постоянно,
душите сгушени мълчат,
ръцете ми докосват жадно
сърцето ти и този път.
Във тебе ще се влея бавно,
ще те изпълня със любов,
като вълшебството потайно,
съединило ни во век веков...

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??