Mar 20, 2013, 9:56 PM

*Липса 20.03.2013 

  Poetry » Love
411 0 0

Очите търсят постоянно,
душите сгушени мълчат,
ръцете ми докосват жадно
сърцето ти и този път.
Във тебе ще се влея бавно,
ще те изпълня със любов,
като вълшебството потайно,
съединило ни во век веков...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??