20.03.2013 г., 21:56 ч.

*Липса 20.03.2013 

  Поезия » Любовна
407 0 0

Очите търсят постоянно,
душите сгушени мълчат,
ръцете ми докосват жадно
сърцето ти и този път.
Във тебе ще се влея бавно,
ще те изпълня със любов,
като вълшебството потайно,
съединило ни во век веков...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??