2 ago 2017, 8:22

Липси 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
656 1 1

Животът дълбае дупки в душите ни

и смисълът му е в това -

да се опитваме да ги запълваме

всекидневно с вещи и с лица.

 

Отнето ти е нещо вчера -

дали родител, брат или сестра?

Ще се опиташ утре да откриеш

приятел да запълни тази празнота.

 

Животът непрестанна битка е

и опит да преборим липсите,

така че спри да ми говориш за тъга

и просто прегърни ме от душа.

© Петя Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??