11 mar 2010, 22:50

Липсваш 

  Poesía » De amor
808 0 1

Сълза по бузата се стича,
една-единствена за теб,
как искам ти да я изтриеш,
ала няма те до мен.
Да!Липсваш ми, не крия,
и не е срамно, знам това,
че искам устни в твоите да впия
и да усетя радостта.
И пак на твойто рамо бих положила глава,
а ти, вплел пръсти в моята коса,
да изпиваш младостта.
Да ме целуваш и прегръщаш,
с онази жар и онзи плам
и във сърцето ми да пръснеш 
от тази топлина.
Ах, колко те обичам,
даже в Бога се кълна,
че тебе вечно ще обичам, 
дори и след смъртта.

© Михаела Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??