Липсваш ми.
Само това ще ти кажа.
Не ме гледай с укор в очи!
Не ми демонстрирай омраза!
Липсваш ми.
И е толкова ясно това.
Тъгата обгръща ме цяла.
Недей ми внушава вина,
за това, че тебе те няма.
Липсваш ми,
а си толкова близо и толкоз далече!
Не искай от мен да мълча -
просто ми липсваш, човече!
© Галина Матева Todos los derechos reservados
Като мен мъж ще срещнеш, само че не знам къде. " цитат"