22.10.2008 г., 1:04 ч.

Липсваш ми 

  Поезия » Любовна
665 0 7
 

Липсваш ми.

Само това ще ти кажа.

Не ме гледай с укор в очи!

Не ми демонстрирай омраза!

 

Липсваш ми.

И е толкова ясно това.

Тъгата обгръща ме цяла.

Недей ми внушава вина,

за това, че тебе те няма.

 

Липсваш ми,

а си толкова близо и толкоз далече!

Не искай от мен да мълча -

просто ми липсваш, човече!

© Галина Матева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??