13 nov 2013, 21:20

Липсваш ми 

  Poesía
500 0 0

Липсваш ми

 

 

Липсваш ми.

Какво да добавя?

Бленувам те.

Жадувам те.

Сърцето препуска при мисълта за теб.

Устните разтварят се -

още миг и ще се долепят до твоите.

Няма те.

Очакването ме изгаря.

Силен огън лумва.

Свеждам глава и затварям очи.

Тиха музика звучи.

Чувам стъпки.

Обръщам се - надеждата гори.

Не. Било е сън.

Красив глас шепти -

твоят.

Отново притварям очи.

Липсваш ми.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??