Липсваш ми
Липсваш ми.
Какво да добавя?
Бленувам те.
Жадувам те.
Сърцето препуска при мисълта за теб.
Устните разтварят се -
още миг и ще се долепят до твоите.
Няма те.
Очакването ме изгаря.
Силен огън лумва.
Свеждам глава и затварям очи.
Тиха музика звучи.
Чувам стъпки.
Обръщам се - надеждата гори.
Не. Било е сън.
Красив глас шепти -
твоят.
Отново притварям очи.
Липсваш ми.
© Яна Всички права запазени