Ах, как ми липсваш ти сега!
Не искам да се науча без теб да живея.
Душата ми потъва в самота.
Скъпи мой, само за теб аз копнея!
Жалко, че те няма в този миг!
Виждам навсякъде твоето лице.
Нейде в тишината си мечтая да чуя твоя вик.
Ах, как искам да ме обгърнат горещите ти ръце!!
© Десислава Георгиева Todos los derechos reservados