21 дек. 2011 г., 21:28

Липсваш ми 

  Поэзия » Любовная
683 0 3

Ах, как ми липсваш ти сега!

Не искам да се науча без теб да живея.

Душата ми потъва в  самота.

Скъпи мой, само за теб аз копнея!

 

Жалко, че те няма  в този миг!

Виждам навсякъде твоето лице.

Нейде в тишината си мечтая да чуя твоя вик.

Ах, как искам да ме обгърнат горещите ти ръце!!

 

© Десислава Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??