11 may 2004, 18:01

Липсваш ми 

  Poesía
4215 2 3
Колко пусто е когато те няма,
изпитвам аз тогава
нужда за теб голяма.
Къде си ти, какво ли правиш,
още ли в сърцето си ме пазиш
или вече отлетя любовта?
Надявам се греша
и мислиш си за мен в нощта.
Спомняш си за миговете прекарани с мен,
за онзи хубав ден,
в който сърцето ми си присвои
и общи станаха мечтите ни!
Липсваш ми, мило момче,
липсваш ми, дори когато си с мен,
в мислите, в душата, в моето сърце!
Върни се бързо ти,
ще изживеем нашите мечти и помни,
дори да спре сърцето да тупти
в мислите ми ще сте ти и твоите очи!

© Черната Далия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря! Не бих го написала по-хубаво!
  • Колко Вярно Е Това Стихче.Много Е Хубаво
  • Бражо много е хубаво.Нямам думи направ.Страшно е
Propuestas
: ??:??