20 oct 2007, 20:38

Липсваш ми 

  Poesía
736 1 0
 Липсваш ми!
 Това боли.
 Как да спра, кажи?
 Мисля нощ и ден
 за теб, за нас,
 ти все казваш, че си пас.
 Искам те!
 Крещя без глас.
 Искаш ме и ти,
 знам аз.
 "Обичам те", в миг изкрещявам,
 а ти отвръщаш ми с
 целувка и прегръдка.
 С поглед нежен
 казваш ми сега:
 "Аз обичам те и
 доказвам ти това!"
 

© Усмивчица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??