26 mar 2007, 15:07

Липсваш ми 

  Poesía
1173 1 4
Липсваш ми!
А аз дали ти липсвам?
Докосвам те на снимката с тъга...
Дали усещаш как сълза се
стича от моята във твоята душа?

Във нея е събрана цялата ми мъка,
която ме изгаря без покой.
Как искам пак да те прегърна и
времето обратно  пак да  върнa.

Липсваш ми!
А аз дали ти липсавам, мили?...

© Светла Кунчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??