26.03.2007 г., 15:07 ч.

Липсваш ми 

  Поезия
1187 1 4
Липсваш ми!
А аз дали ти липсвам?
Докосвам те на снимката с тъга...
Дали усещаш как сълза се
стича от моята във твоята душа?

Във нея е събрана цялата ми мъка,
която ме изгаря без покой.
Как искам пак да те прегърна и
времето обратно  пак да  върнa.

Липсваш ми!
А аз дали ти липсавам, мили?...

© Светла Кунчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??