28 jul 2012, 11:23

Липсваш ми... 

  Poesía
1045 0 20

Плувам

в бездънието на Липсата,

срещу течението на вината.

Нямам котва-съвест.

Не ми тежи нищо,

освен недоизживяното.

Плувам...

Потъват само мислите,

а страхът се разбива

в подводните скали на вярата.

Плувам с теб.

Без теб

не мога да преплувам себе си...

 

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??