28 июл. 2012 г., 11:23

Липсваш ми... 

  Поэзия
1044 0 20

Плувам

в бездънието на Липсата,

срещу течението на вината.

Нямам котва-съвест.

Не ми тежи нищо,

освен недоизживяното.

Плувам...

Потъват само мислите,

а страхът се разбива

в подводните скали на вярата.

Плувам с теб.

Без теб

не мога да преплувам себе си...

 

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??