2 oct 2006, 13:41

липсваш ми..ужасно много... 

  Poesía
3107 0 2
ти си там....
седиш и не обръщаш и
внимание дори
на болката извираща от мен...
ти си там..отново сам
а аз искам да стопля
твойте дни.....
ти си там..и
стоиш без думичка да казваш,
на въпросите не отговаряш
и отново в пропас буташ ме ти....
но до кога кажи ще продължаваш
с тези детински игри...
...не разбираш ли
че липсваш ми ужасно
и се нуждая от теб,
като пустиня от дъжд,
да съживиш лицето,
да стоплиш сърцето....
липсва ми и твоя глас,
до болка тъй познат....
твойте парещи ръце,
твоето до моето сърце....
липсваш ми любими ти,
с твойте изгарящи очи...
....да ме обгърнеш с топлина,да ме избавиш от смъртта.....

© Весинцето без такава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • оффф престани ако обичаш....милион пъти съм ти казвала някой неща ама явно през едното влиза,през другото излиза.....ама кат да е....както преди съм ти казвала сега пак ще ти кажа.....мисли каквото искаш....явно не оценяваш тва че за теб съм го писала...ама жъпрос на избор
  • прекрасен стих !!поздражления6+
Propuestas
: ??:??