6 jun 2009, 15:35

Лирическо откровение 

  Poesía » De amor
559 0 2

Страстта гори в мен
и става все по-силна всеки ден.
Нуждая се от теб сега,
да ти покажа красотата на света.
Без думи, без обещания,
ела и завладей ме!
Без критики, без обвинения,
просто ми се отдай!
Нека създадем красота,
породена от любовта,
горяща в две сърца,
носещи нашите лица!




© Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??