6.06.2009 г., 15:35 ч.

Лирическо откровение 

  Поезия » Любовна
553 0 2

Страстта гори в мен
и става все по-силна всеки ден.
Нуждая се от теб сега,
да ти покажа красотата на света.
Без думи, без обещания,
ела и завладей ме!
Без критики, без обвинения,
просто ми се отдай!
Нека създадем красота,
породена от любовта,
горяща в две сърца,
носещи нашите лица!




© Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??