24 mar 2013, 21:01

Лишен от сетива 

  Poesía » De amor
872 0 9

Не съм преболедувал любовта си –

видях те днес... и чувството ме жегна!

А сякаш бях лишен от сетивата си

след срещата ни, станала последна!

 

Не съм преболедувал красотата ти!

На глас дори сега да го призная,

задълго ще ми липсва близостта ти...

Понякога е тъй болезнен краят!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??