Не съм преболедувал любовта си –
видях те днес... и чувството ме жегна!
А сякаш бях лишен от сетивата си
след срещата ни, станала последна!
Не съм преболедувал красотата ти!
На глас дори сега да го призная,
задълго ще ми липсва близостта ти...
Понякога е тъй болезнен краят!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены