~~*
На дъното на вир голям
Лежало малко пъстро листче.
Самичко - милото посрещало нощта...
И Утрото посрещало самичко~*
Танцувало в самотната вода...
Брилянтни мисли
Нижело във огърлица~*
Събирало Мечти
от чашките на водните цветя -
СЪКРОВИЩА БИЛИ!!!
И пишело по песъчливата земя...
ИЗПИСВАЛО УХАННИ ЧУВСТВА~*
Чувства-Птица...
На дъното на вир голям
Лежало малко бяло листче.
Изпъстрено било със думи -
ДИШАЩ ХРАМ!!!
Рисувани цветя на
Крехка топла мисъл...
ЛЮБИМ!!!
Било изписано в единия му край~*
ЛЮБИМА!!!
Дишало в средата~*
ВЪЛШЕБНИЦЕ!!!
РАЗКОШ ОТ ЧУВСТВЕНОСТ!!!
ЛЮБОВЕН ХРАМ!!!
Стаени били в крайчеца мъничък
БЯЛ~*
ОРГАНЗА!!!
Бляскало почти на ръбчето
Със свян~*
ФЕЕРИЯ!!!
ИЗЯЩЕСТВО!!!
ВЕЛИКОЛЕПИЕ!!!
ВЪЛНУВАЩ СТОН!!!
ПИЩНОСТ!!!
МЛЕЧЕН!!!
СТИЧАЩ СЕ!!!
МИЛУВАЩ!!!
ЛЕЛЕЕЩ МИСЛИТЕ!!!
РИДАЕЩ ТОН~*
Разпръснати били по ъглите...
А в цялото пространство между тях -
Емоциите били Властници~*
Царици - Увенчани с Плам...
Играещи си с Времето...
Невинно галещи
Самотните води
На този ВИР ГОЛЯМ~*
ЖИВЯЛО КРОТКО ЛИСТЧЕТО...
Не подозирало, че носи в себе си
такава Красота...
И ОЩЕ ПО-КРАСИВО СТАВАЛО,
Пречупващо през СМИСЪЛА НА ДУМИТЕ
ИДЕЯТА ЗА ЛЮБОВТА!!!
И Всеки Лъч...
НА ВСЯКА СВЕТЛИНА~*
УХАЖВАЛ ГО!...
А то присвивало очета
И с буквичките мили
Потривало носле,
което носело на себе си изписано
от Блага нечия ръка
Едно красиво слово~
Думата ДЕТЕ!!!
~&*~
За МИРА,
който получаваме от ДУМИТЕ
И за ЛАСКАТА ОТ ТЯХ~*
Разказах ви...
15 ноември 2010 г
Л-Е
НО ПИТАШ МЕ...
С МЕЧТИТЕ НА ЦВЕТЯТА
Дето сбира ги...
КАКВО НАПРАВИ С ТЯХ!? ~*
Къде остави ги...
Нали помниш ти...
Онези ЧУВСТВА-ПТИЦА!?
В ПЕРАТА ТЕХНИ
ВПЛЕТЕ ГИ!!!
~&*~
~ ЛИСТ! ~
(мъничък)
http://www.vbox7.com/play:99295dd5
© Л-Е Todos los derechos reservados
Просто нямам суми!
Прегръдка от мен!