7 may 2018, 13:19

Лоша мама 

  Poesía » Para niños
952 0 2

Мамо, ти си много лоша!

Само аз изхвърлям коша!

Пак аз масата прибирам.

Пак ме караш да простирам.

 

Слушай, много си ужасна

Чакай само да порасна

и ще видиш кой слугува

и кой весело лудува!

© Павел Красимиров Todos los derechos reservados

По действителен случай.

La obra participa en el concurso:

По пътя към света на големите »

22 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??