May 7, 2018, 1:19 PM

Лоша мама 

  Poetry » For kids
957 0 2

Мамо, ти си много лоша!

Само аз изхвърлям коша!

Пак аз масата прибирам.

Пак ме караш да простирам.

 

Слушай, много си ужасна

Чакай само да порасна

и ще видиш кой слугува

и кой весело лудува!

© Павел Красимиров All rights reserved.

По действителен случай.

The work is a contestant:

По пътя към света на големите »

22 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??