22 jul 2009, 12:02

Лов 

  Poesía » De amor
604 0 1
Ласкавата плячка се усмихва
и в ръцете ми изтръпва лък.

Звънна тетивата - и стрелата
право във сърцето ме уцели.

Ласкавата плячка се усмихва
и потъвам във блатата бели.

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??