22.07.2009 г., 12:02 ч.

Лов 

  Поезия » Любовна
595 0 1
Ласкавата плячка се усмихва
и в ръцете ми изтръпва лък.

Звънна тетивата - и стрелата
право във сърцето ме уцели.

Ласкавата плячка се усмихва
и потъвам във блатата бели.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??