love hit
Остани с мен още малко,
още двайсет поне остани,
минути преди поредната чалга
в безличното жълто такси.
Остани!
Дори след теб да остана на бара
да пия спирт с разредител сълзи,
твоя призрак, бледа сянка на чара ти,
сърцето ми в безтегловност пак ще държи.
Останах,
без теб,
но и с тебе –
в сърцето.
Не е малко.
Прибавя ли надежда,
е цяла любов.
зима 2006 софия
© Братан Todos los derechos reservados
страхотно! с много обич.