9 abr 2023, 17:38

Love story 

  Poesía » De amor, Filosófica
231 0 0

Love story

В моята любовна история,

ти си главна героиня.

Развивам горчива теория,

дали си ти моята любима.

 

Мрачни мисли главата ми поражда.

Затвор от чувства неприятни.

Завивка с легло се спогажда,

а моите чаршафи - все така необятни.

 

Не спирам да мисля и се чудя,

как демоните бързо да прокудя,

как в очите страховете си да погледна

и за пръв път с усмивка да си легна.

 

Името ти носталгия ми носи.

За теб набрах хиляди Италиански рози.

Заради усмивката – светлото небе.

Заради очите – залез придружен от море.

© Ivan Ivanov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??