Love story
В моята любовна история,
ти си главна героиня.
Развивам горчива теория,
дали си ти моята любима.
Мрачни мисли главата ми поражда.
Затвор от чувства неприятни.
Завивка с легло се спогажда,
а моите чаршафи - все така необятни.
Не спирам да мисля и се чудя,
как демоните бързо да прокудя,
как в очите страховете си да погледна
и за пръв път с усмивка да си легна.
Името ти носталгия ми носи.
За теб набрах хиляди Италиански рози.
Заради усмивката – светлото небе.
Заради очите – залез придружен от море.
© Ivan Ivanov Все права защищены