Лозата...
Днес си спомня всяко зрънце,
ръцете на стопанин груби...
Огрява я сега студено слънце
и вятър клоните ù шиба...
Спомня си за весели лозари
с ръце, залепнали от сладост...
Колко тежък, тежък труд
и два дни радост...
Честит празник и наздраве!
01.02.2011 год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados