1.02.2011 г., 16:01 ч.

Лозата... 

  Поезия » Друга
659 0 14

 

                            Лозата...

 

                            Днес си спомня всяко зрънце,

                            ръцете на стопанин груби...

                            Огрява я сега студено слънце

                            и вятър клоните  ù шиба...

 

                            Спомня си за весели лозари

                            с ръце, залепнали от сладост...

                            Колко тежък, тежък труд

                            и два дни радост...

 

 

 

                                                                             Честит празник и наздраве!

 

                                                               01.02.2011  год. 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??