ЛУД ЛИ СИ...?
Луд ли си те питам?
Страх те е от любовта,
че всеки ден отлитам
към моя, някоя страна?
Аз съм ангел!
С разперени крила...
Който теб е чакал
да покори света!
Луд ли си, да си отидеш?
Да го пропилееш - Грехота!
Ангел друг не ще откриеш
да обича, като мен, така...
© Недислава Todos los derechos reservados