26.10.2008 г., 9:36 ч.

Луд ли си...? 

  Поезия » Любовна
615 0 2

 ЛУД ЛИ СИ...?

 

Луд ли си те питам?

Страх те е от любовта,

че всеки ден отлитам

към моя, някоя страна?

 

Аз съм ангел!

С разперени крила...

Който теб е чакал

да покори света!

 

Луд ли си, да си отидеш?

Да го пропилееш - Грехота!

Ангел друг не ще откриеш

да обича, като мен, така...

© Недислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??