И лудите имат нужда от обич...
макар живеещи в измислен свят
те виждат нещата в живота
по добре от всички нас.
И лудите са хора... но измамени
от нас, повярвали в доброто...
проповядано с лъжа и злост
а ние трезво мислещите хора
погубваме, любов и страст
самотни в нощите заспиваме
и сърдим се на лудите във нас.
© Ангел Todos los derechos reservados