Луди сме за връзване, ама с друга конотация.
Уж традиции, мъдрост, характер, величие, юнаци…
Традиционно криви сме, щом някой нещо не ни дава.
Не дай си боже пък концерт малко ни забави.
Мъдро констатираме - на никого не клякаме!
Пак прасета, тикви в парламента ще нахакаме.
Характерен спортът е за нас - силно любим го и мразим.
Отдаде ли се на Джокович да угодим - нема празно!
Велики сме, знаем всички, на пиене, псувни и манджа.
Симпатии за наука, труд, успех и буквите не храним.
През туй време… незначителни неща наоколо.
Луд по нея чупи ѝ ръцете. Сняг не пада, но падат покриви.
Рекорди на омраза и делене. Вода не трябва - нека ни вони.
Някъде загиват истински юнаци в наводнения, пожари и войни.
Корупция, изнудване, кражби и убийства - такава хубост!
Давай, Гришо! С теб сме, докато не загубиш!
© Валентин Стайков Todos los derechos reservados