14 abr 2007, 7:43

Лудо вино във очите... 

  Poesía
788 0 12
Лудо вино във очите...
в страст изгаряща кипиш.
На устните ми жадни спираш.
Сладко, сладко ме изпиваш.
Неуморна ти доливам
нежен стон и глътка дива,
по теб със огъня лудувам,
буен танц на самодива.
Запламтял и огнедишащ
палиш в мен искри... гориш,
"ти си сладко вино, мила"
нежно с устните мълвиш.
С дланите си ме изгаряш,
пиеш ме до дъно със очи,
в моите лъчи запалваш,
трепетликови звезди...
В тази светла нощ, в очите,
две звезди сме,  аз и ти,
пламнали от страст красива,
нашата любов блести.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??