9 jun 2007, 20:49

Лудост 

  Poesía
929 0 4
Вярно - лудост е.
Но си е наша!
Вярно - невероятно е.
Но сътворихме го за миг!
Вярно - смахнато е.
Но заровихме душите си в една!
Вярно - поодраскани сме.
Но може би открихме вратата към нашата дъга!

© Гергана Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??