24 feb 2007, 21:00

Лудост 

  Poesía
440 0 4
Лудост ли е обичта?
Доверието лудост ли е?
Луда ли е любовта?
Преливане от празно в пусто?

Дори и да е лудост тя,
щом щастие дарява,
пуснете я във вашите сърца,
че самотата подлудява.

Дори и като ураган
в душите всичко да помита -
ЖИВЕЙ! ЛЮБИ СЪС ПЛАМ!
До лудост ти обичай!

И като отлежало вино,
отпивай малко, но със страст!
И даже луда - приеми я!
Дано остане вечно в нас.

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??