Обвиняваш ме, че мисля все за тебе,
че побърквам се и луда съм дори.
Какво да правя като миг не мога
да те изтръгна от съзнанието ми?
Да, луда съм, това не го отричам.
И болна от любов по тебе, знай.
Побъркана, безумно те обичам
и ще остана с теб завинаги докрай.
Не ме вини, сърцето ми желае,
то търси те и то за теб тъжи.
И ако мойта лудост любовта е,
то живота, знай, за мен си ти.
© Ивана Todos los derechos reservados