11.02.2009 г., 23:39 ч.

Лудост 

  Поезия » Любовна
513 0 5

Обвиняваш ме, че мисля все за тебе,

че побърквам се и луда съм дори.

Какво да правя като миг не мога

да те изтръгна от съзнанието ми?

 

Да, луда съм, това не го отричам.

И болна от любов по тебе, знай.

Побъркана, безумно те обичам

и ще остана с теб завинаги докрай.

 

Не ме вини, сърцето ми желае,

то търси те и то за теб тъжи.

И ако мойта лудост любовта е,

то живота, знай, за мен си ти.

© Ивана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??