18 abr 2013, 10:07

Лудост 

  Poesía » De amor
1659 0 2

Лудост ме обзема при мисълта за теб!
лудост... когато видя твоя силует,
лудост е онова, което в мен седи,
лудост е онова, когато за теб се сетя и сърцето ми тупти.

Лудост е мисълта, че ще те загубя,
лудост е самата мисъл, че ще се погубя...
Лудост е огънят ти в очите,
лудост е да ми събереш мечтите.

Лудост е, че не мога да те имам,
лудост е, че всяка тръпка от тебе взимам,
лудост е така да те обичам,
лудост е страхът, на който се обричам...

Лудост има в косите ти,
лудост... е когато докосвам устните ти,
лудост е, че без теб не мога,
лудост е, че си моята зверска дрога.

Лудост е, че за теб света ще обърна,
лудост е, че пожара  в пепел ще превърна,
лудост е, че водата за теб ще пресуша,
лудост е, че това е любовта....

Лудост е, когато явиш се пред мен...
лудост е, когато ми липсваш всеки божи ден,
лудост е лудостта на лудия АЗ...

Лудост е, в момента сърцето ми гърми,
лудост е, душата ми зависима от теб гори,
лудост е, че без теб моят свят е само мъгла...
лудост е, че без ще умре любовта...

© Жоро Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??