Казаха, не приличаш на себе си
Аз облякох, усмирителната риза с неговото име
Лудите, само те са свободни
Казаха, ти напълно откачи
Обърнах се и закрачих с еднорозите в гората
Ще се върна само(Дива)
Вижте, лудостта ме прави
Жива.
© Мила Todos los derechos reservados